O NAMA

O NAMA

Garni Hotel Side One Design u Zemunu otvoren je 1.januara 2014 godine. Hotel poseduje 25 moderno opremljenih soba različite strukture i smeštajnih kapaciteta. Lociran u srcu Zemuna-Novog Beograda, na samom Dunavskom keju, idealno je pozicioniran kako za poslovne ljude, tako i za ljude koji Beograd posećuju turistički.


Garni Hotel Side One Design u Zemunu otvoren je 1.januara 2014 godine. Hotel poseduje 25.moderno opremljenih soba različite strukture i smeštajnih kapaciteta. Lociran u srcu Zemuna-Novog Beograda, na samom Dunavskom keju, idealno je pozicioniran kako za poslovne ljude, tako i za ljude koji Beograd posećuju turistički. Okružen prelepom prirodom i ambijentom Garni Hotel Side One Design pružiće Vam nezaboravne trenutke. Okružen prelepom prirodom, mnoštvom poznatih kako tradicionalnih tako i modernih restorana, na samo nekoliko minuta hoda od poznatog Gardoša, Garni Hotel Side One Design ispuniće sva Vaša očekivanja. Gostima je tokom njihovog boravka obezbeđeno neograničeno korišćenje brzog bežičnog interneta u celom hotelu potpuno besplatno. Sve sobe su opremljene sa LCD televizorima, kablovskom televizijom, klima uređajima, mini-barom, fenom za kosu, peškirima i setom za kupanje. U cenu noćenja uključen je doručak kao i besplatan javni parking koji se nalazi ispred ulaza Side One hotela. Garni Hotel Side One Design je " Pet friendly " hotel, što znači da su Vaši ljubimci dobrodošli u svakom trenutku.

Aerodrom Nikola Tesla udaljen je 7 km, a centar Beograda 10 minuta vožnje, dok su poznati tržni centri kao što su " Ušće " i " Delta City " udaljeni su 4 km. Takođe na 100m od hotela nalaze se stajališta javnog gradskog prevoza kojim lako i brzo možete stići do bilo kog dela Beograda. Hotel takođe svim svojim gostima na raspolaganju nudi usluge transfera na relaciji aerodrom-hotel i hotel-aerodrom i usluge hemijskog čišenja garderobe.

Ukoliko tražite smeštaj u Beogradu, posetite nas i uživajte u našoj odličnoj usluzi i modernim sobama, a naše ljubazno i profesionalno osoblje Vam je na raspolaganju u svakom trenutku.