SOBE & REZERVACIJE

Pogledajte izbor naših soba i usluga

Jednokrevetne SOBe

Jednokrevetne sobe poseduju jedan veliki krevet. Veličina sobe 16m2 Enterijer soba modernog je dizajna a sve sobe su opremljene savremenom tehnikom: brzim bežičnim internetom, LCD i kablovskom televizijom, klima uređajem kao i mini barom. Kupatilo poseduje peškire, fen za kosu i set za kupanje.

REZERVIŠI

Standard DVOKREVETNe SOBe

Standardne dvokrevetne sobe poseduju dva odvojena ili jedan veliki krevet. Soba je veličine 18m2. Enterijer soba modernog je dizajna a sve sobe su opremljene savremenom tehnikom: brzim bežičnim internetom, LCD i kablovskom televizijom, klima uređajem kao i mini barom. Kupatilo poseduje peškire, fen za kosu i set za kupanje.

REZERVIŠI

Ekonomi DVOKREVETNe SOBe

Ekonomi dvokrevetne sobe poseduju dva odvojena ili jedan veliki krevet. Soba je veličine 16m2. Enterijer soba modernog je dizajna a sve sobe su opremljene savremenom tehnikom: brzim bežičnim internetom, LCD i kablovskom televizijom, klima uređajem kao i mini barom. Kupatilo poseduje peškire, fen za kosu i set za kupanje.

REZERVIŠI

Komfort SOBe

Komfort dvokrevetne sobe poseduju jedan veliki krevet ili dva odvojena kreveta. Veličine su 24m2. Enterijer soba modernog je dizajna a sve sobe su opremljene savremenom tehnikom: brzim bežičnim internetom, LCD i kablovskom televizijom, klima uređajem kao i mini barom. Kupatilo poseduje peškire, fen za kosu i set za kupanje.

REZERVIŠI